Gyémántfejes mikrodermabrázió

A gyémántfejes mikrodermabrázió a legmodernebb bőrcsiszoló eljárás. A kezelés célja a bőrfiatalítás illetve a faggyúszabályozás. A megvastagodott felső hámréteg tökéletes eltávolításával új,fiatalos hámréteg fejlődésére serkentjük a bőrt, a zsíros bőr faggyúműködését pedig normalizálja.

Ultrahangos arckezelés

A kezelt felületen (arc,nyak,dekoltázs) az ultrahang 2-4 cm mélységig behatol, a sejtek a rezgés hatására felmelegednek, a sejtfalak áteresztőképessége jelentősen megnő. Javítja a vér és nyirokkeringést a bőr öregedési folyamatát lassítja, feszesebb,életteli bőrt kapunk.

3 az 1-ben ultrahangos zsírbontás

Ultrahanggal a zsírsejtek közt levegő buborékok keletkeznek, melyek megrepesztik a sejtek falát, ennek hatására glicerin és zsírsav szabadul fel. A rádiófrekvencia segítségével a méreganyagokat a nyírokrendszer irányába masszírozzuk , majd a kiválasztó szervek segítségével kiürülnek a szervezetből.

Mezopen kezelés

A mezopen készülék egy innovatív,új generációs mezoterápiás eszköz a kozmetikusok kezében. Működését tekintve a már jól ismert dermarollerhez hasonlít,ám számos technikai újításának köszönhetően felülmúlja annak hatékonyságát.