Tű nélküli mezoterápia

Tű -nélküli-mezoterápia

Lényege, hogy speciális elektromágneses hullámok segítségével a sejteket átrendezve „csatornákat” nyit a bőrben, melyeken keresztül lejut a hatóanyag a bőr mélyebb rétegeibe. Itt találhatók ugyanis azok a sejtek, amelyek „magukba szívva” a célzott és koncentrált hatóanyagokat képesek regenerálódni, megújulni, jelentős javulást eredményezve a bőr felszíni megjelenésében.Nincs jelenleg még egy ilyen hatékony kezelés, amely ezt a feladatot ilyen tökéletesen teljesítené.

A tű nélküli mezoterápia vagy más néven elektroporáció a non-invazív, vagyis a bőrön sérülést nem okozó kezelések közé tartozik, ugyanis a kezelés során megnyitott csatornák a kezelés befejezésével azonnal összezáródnak, ezért nincs semmilyen sérülés, bőrpír vagy gyógyulási idő.

A kezelést orvosi tisztaságú  hyaluronsavas,vitaminos ampullákkal végezzük. A mezoterápiás kezelés hatékonyságát gyémántfejes bőrcsiszolással fokozhatjuk. A kezelést kúraszerűen,hetente-kéthetente egyszer,5-6alkalommal ajánljuk a tartósabb eredmény eléréséhez.